KURSUS

Dressurundervisning

Her tilbyder jeg undervisning i dressur i hele landet, hvor jeg tager udgangspunkt i den enkelte rytters niveau. Jeg ser på om der er et solidt fundament i din grundridning og om den kommunikation der er mellem dig og din hest er god. Jeg giver dig teknikker så din ridning bliver let forståelig for din hest/pony, så der bliver åbnet op for, at I kan udvikle jer sammen uden for mange bump på vejen i form af misforståelser.

Min undervisning bygger på grundighed, hvor opstilling og korrekt form skal være i orden. Balance og harmoni mellem dig og din hest/pony giver det flotteste resultat.

Jeg finder stor tilfredshed ved at udvikle ryttere på alle niveauer, det vigtigste for mig er, at du gerne vil lære og elsker sin sport.

Der er mulighed for at booke mig både til endagskurser eller kurser over flere dage.
Kontakt mig på tlf. 23 30 74 75, så finder vi et kursus der passer jer.

Stævneforberedelse/programridning/coaching

Her går teori og praksis hånd i hånd.

Hvem kender ikke fornemmelsen af, at være kommet ud fra en konkurrence og hesten har bare været så dum…. Den var så god på opvarmningen, men inden på banen……

En stor del af det at ride konkurrence med succes, hænger sammen med at holde fokus. Hesten er meget følsom, og hvis den ikke får de samme signaler som den plejer p.g.a rytterens nervøsitet, vil den ikke præstere.

På kurset vil jeg komme ind på hvordan, man dels kan få sat mål i sin daglige træning, og dels rådgive om hvordan man kan arbejde med at holde fokus til stævnerne.

Anden del af kurset består i at få finpudset programmerne, og få samlet så mange point sammen som muligt. Rytterne vælger selv hvilke programmer de vil ride, og inden ridningen har vi gennemarbejdet programmet grundigt.

Kurset kan afholdes som endags- eller weekend kursus samt i forbindelse med en ridelejr.

Kontakt mig på tlf. 23 30 74 75 for yderligere information.

Opstillingskursus

For at gøre det nemmere for din hest at yde sit bedste, er det vigtigt at du har fuld balance og kropsbevidsthed. Min erfaring er, at mange ryttere glemmer deres opstilling, når de begynder at arbejde med hesten.

Skævhed fra rytteren forplanter sig i hesten, som derefter bliver forhindret i at udføre sin opgave optimalt. Med fokus på balance og indvirkning, hvor sæde og hånd passer sammen, vil hesten få lettere ved at præstere.

Jeg starter med lidt teori omkring brug af sæde og vægt. Derefter vil rytterne blive longeret uden brug af tøjler. Jeg finder her den enkelte rytters skævheder og tager udgangspunkt i disse. Når rytteren kun skal tænke på sin opstilling og indvirkning uden tøjler, vil det hurtigt vise sig, hvor meget man kan få hesten til, kun ved hjælp af vægt og balance. Efter longeringen vil vi prøve med tøjler og finde frem til, hvad den enkelte rytter skal fokusere på.

Kurset er velegnet til både dressur- og springryttere
samt hvis jeres klub ønsker at gøre noget ekstra for jeres rideskoleryttere.

Kontakt mig på tlf. 23 30 74 75 for yderligere information.