Undervisning

Søger du en erfaren dressurunderviser for at komme videre med din ridning? Det er lige meget om du brænder for dressur, spring, military eller en tur i skoven. Jeg vil give dig en god forståelse for grundridningens principper, så du kan få det optimale ud af din sport samt minimere skader og ulykker.

Hestevelfærd er kernen når jeg underviser i dressur. Gennem simple teknikker med udgangspunkt i de 4 hjælpemidler sæde, hånd, schenkler og vægt, vil jeg guide dig, så du og din Hest/pony kommer til at forstå hinanden og tale samme sprog. Balance og harmoni mellem dig og din hest giver det bedste resultat.

For mig er det vigtigt, at både du og din hest/pony får en oplevelse af, at dressurridning er sjovt og udviklende. Jeg underviser på alle niveauer, og sammen lægger vi en plan for hvilke mål og drømme du gerne vil have til at gå i opfyldelse og hvordan vi kan arbejde derhen.

Jeg underviser freelance i Viborg/Midtjylland og du er velkommen til at kontakte mig for en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre i ridningens spændende verden. Bor du længere væk er der også mulighed for, at jeg kommer til jeres ridecenter og holder et weekendkursus
Klik her for at se mine kurser