< Tilbage

Er du klar til den kommende stævne sæson?24-03-2021 - 11:03

Corona har måske også gjort dig lidt rusten.... trænger du til at få pudset stilen af så resultaterne kommer i hus? så er jeg klar til at hjælpe dig.

At ride dressurprogrammer kan sammenlignes med at spille et computerspil. Det handler om at samle så mange point sammen som muligt. Men der er mange faktorer der spiller ind om det går godt eller skidt.

Måske er du nervøs for om din hest opfører sig pænt eller måske er du bange for hvad de andre tænker om dig og den måde du rider på? Du er ikke ene om at have det sådan, og jeg gerne hjælpe dig med at få sat fokus på din præstation sammen med din hest, så I kan få den bedst mulige forberedelse til den kommende stævnesæson. Jeg har udviklet et kursus som har hjulpet mange af mine elever til at præsterer bedre. Hvis det kunne være noget for dig og dine rytterkammerater kommer jeg gerne og holder et kursus hos jer.

 

Stævneforberedelse/programridning/coaching
 

Her går teori og praksis hånd i hånd.

Hvem kender ikke fornemmelsen af, at være kommet ud fra en konkurrence og hesten har bare været så dum…. Den var så god på opvarmningen, men inden på banen……

En stor del af det at ride konkurrence med succes, hænger sammen med at holde fokus. Hestene er meget følsomme, og hvis den ikke får de samme signaler som den plejer p.g.af rytterens nervøsitet, vil den selvfølgelig ikke præstere.

På kurset vil jeg komme ind på hvordan, man dels kan få sat mål i sin daglige træning, og dels rådgive om hvordan man kan arbejde med at holde fokus til stævnerne.

Anden del af kurset består i at få finpudset programmerne, og få samlet så mange point sammen som muligt. Rytterne vælger selv hvilke programmer de vil ride, og inden ridningen har vi gennemarbejdet programmet grundigt.

Kurset kan afholdes som endags- eller weekend kursus samt i forbindelse med en ridelejr.

Jeg glæder mig til at se jer.

Kontakt mig på tlf. 23 30 74 75 for yderligere information.

< Tilbage