< Tilbage

Stævneforberedelses kursus på Løgstrup Ridecenter d 19-20/3 marts15-02-2022 - 09:55

Synes du også det kan være svært at få nørdet programridning i det daglige?

Så kom og få pudset stilen af og bliv kniv skarp på, hvor dit fokus skal ligge når du rider dine programmer. 

 

At ride dressurprogrammer kan sammenlignes med at spille et computerspil. Det handler om at samle så mange point sammen som muligt. Men der er mange faktorer, der spiller ind om det går godt eller skidt.

Der selvfølgelig selve udførelsen af programmet... at kunne tegne øvelserne korrekt og holde den rigtige lineføring. Men måske er du også nervøs for, om din hest opfører sig pænt eller er bange for hvad de andre tænker om dig og den måde du rider på? 

Du er ikke ene om at have det sådan, og jeg gerne hjælpe dig med at få sat fokus på din præstation sammen med din hest, så I kan få den bedst mulige forberedelse til den kommende stævnesæson. Jeg har udviklet et kursus som har hjulpet mange af mine elever til at præstere bedre.

 

Stævneforberedelse/programridning/coaching
 

Her går teori og praksis hånd i hånd.

Hvem kender ikke fornemmelsen af, at være kommet ud fra en konkurrence og hesten har bare været så spændt og ukoncenteret …. Den var så god på opvarmningen, men inden på banen……

En stor del af det at ride konkurrence med succes, hænger sammen med at holde fokus. Hesten er meget følsom, og hvis den ikke får de samme signaler som den plejer p.g.a din nervøsitet, vil den selvfølgelig ikke præstere som den plejer.

 

Du bestemmer selv om du vil deltage en eller to dage.

 

Dag 1


De 1: Vi starter med lidt teori. Her vil jeg komme ind på hvordan, du dels kan få sat mål for din daglige træning, og dels rådgive om hvordan du kan arbejde med at holde fokus til stævnerne. Du vælger et program som du gerne vil arbejde godt igennem og du får teknikker til hvordan du kan opnå det bedste resultat når du skal ride det.

Del 2: Vi går i ridehallen og prøver nu at ride programmet igennem et par gange. Hvis du ønsker at deltage begge dage, bliver du optaget på video som vi sammen gennemgår på dag 2. Efter første ridt, giver jeg dig vejledning for hvor og hvordan du kan samle flere point og vi rider programmet igen.

 

Dag 2

 

Del 1: Vi starter dagen med at gennemgår programmet fra dag 1. Jeg vil opfordre til at vi gør det samlet, da vi også lærer meget af at se hvordan andre gør – det er dog ikke et must hvis du ikke ønsker det. Vi skal finde om der flere point som samles ind til programridningen senere på dagen.

 

Del 2: Vi går i ridehallen og prøver at ride programmet igen.  Til afslutning vil jeg lave en evaluering på din præstation i weekendens forløb og jeg vil give dig et par gode råde til hvordan du kan udvikle din ridning fremover.

 

Pris for dag 1:

-  350,00 kr + 50 kr til Løgstrup Rideklub

Pris for begge dage:

-   700,00 kr + 50 kr til Løgstrup Rideklub

 

Der er mulighed for at købe mad i klubbens Cafeteria
Tilmeldingen skal ske på min mail: metteraimondi@hotmail.com


Jeg glæder mig til at se dig.

Kontakt mig på tlf. 23 30 74 75 for yderligere information.

< Tilbage